UNIVÉ

De coöperatieve vereniging Univé

Univé is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk. Ons uitgangspunt is dat we elkaar helpen. Zo zorgen we samen voor zekerheid.

 

https://www.unive.nl/

Dokters wacht Friesland

Heeft u met spoed een huisarts nodig in de avond, nacht of het weekend? En kan het niet wachten tot de volgende werkdag als uw eigen huisarts er weer is? Dan belt u Dokterswacht Friesland. We geven u telefonisch een advies of vragen langs te komen op onze huisartsenpost. Mocht het nodig zijn, dan sturen we een huisarts of ambulance. U kunt alleen met een afspraak terecht op de huisartsenspoedposten van Dokterswacht Friesland.

 

Lichter.nu

Inmiddels bestaat Lichter.nu 4 jaar. Begonnen met een praktijk in Leeuwarden heeft Lichter.nu haar horizon gaandeweg verbreed. Inmiddels werkt Lichter.nu bijna volledig online. Dus waar je ook woont op in Nederland: je kunt altijd instappen voor een programma, mét of zónder coaching!

Lichter.nu is persoonsgericht, flexibel en heeft als motto: 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!'.

 

https://lichter.nu/

 

Moes Leeuwarden

 

MOES is een sociale winkel die verse groente, fruit, zuivel, aardappelen en andere levensmiddelen verkoopt. Onze prijzen zijn gemiddeld 30% goedkoper dan de algemene supermarkt. zit jij in de minima dus onder de 140% ? of kan je amper rond komen? Moes is er voor jouw.
 
 
 

NL voor elkaar

 

Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken. En maken goed doen makkelijker! Door onze 'marktplaats' vol doe-goed acties en vrijwilligerswerk vinden dagelijks duizenden mensen elkaar. Zo krijgen we het samen voor elkaar: een mooiere wereld. 

 

https://www.nlvoorelkaar.nl/